Cine poate participa la DEO?

La acest program poate participa gratuit orice persoană care:

  • dorește să știe mai multe informații despre felul în care emoțiile (chiar și cele negative) ne pot ajuta în viața cotidiană;
  • vrea să își dezvolte abilitățile de gestionare a emoțiilor intense și să reducă nivelul de stres;
  • este sănătoasă sub aspect psihologic (în prezent nu are un diagnostic clinic și nu urmează un tratament medicamentos recomandat de un psihiatru).

Dacă aveţi peste 18 ani şi vă recunoaşteţi în aceste descrieri, aveţi şansa să fiţi selectaţi, şi să beneficiaţi gratuit de acest program. O altă condiţie prealabilă este să aveţi acces la un calculator conectat la Internet, şi să fiţi familiarizaţi cu navigarea pe Internet.

Selecția participanților

Dacă doriţi să participaţi la acest program va trebui să vă înscrieţi dând click pe butonul ÎNREGISTRARE (situat în partea dreaptă sus a acestei pagini). După înscriere veţi avea acces la o serie de chestionare pe care vă rugăm să le completaţi. Acest lucru ne va ajuta să evaluăm starea dumneavoastră la începutul programului. După câteva zile de la completarea chestionarelor vă vom anunţa printr-un mesaj scris dacă ați fost sau nu acceptat/ă în program.

Dacă nu veţi fi inclus/ă, vă vom îndruma spre alte resurse şi/sau vă vom oferi sugestii cu privire la felul în care puteți solicita ajutor în comunitatea dvs. Dacă veţi fi inclus/ă, în câteva zile veți putea începe programul de dezvoltare emoțională.

Desfăşurarea în timp a programului

Anticipăm că vom începe derularea programului în luna Martie 2016, durata intervenției fiind de două săptămâni. La sfârşitul intervenţiei toți participanţii vor fi solicitaţi să completeze încă o dată chestionarele de evaluare. De asemenea, participanții vor fi contactaţi după o lună pentru ultima evaluare (follow-up).

Persoana de contact:

Lector univ. dr. psih. Bogdan Tudor Tulbure, Departamentul de Psihologie, Universitatea de Vest din Timișoara, România, Email: bogdan.tulbure@e-cbt.ro