DEO

Obiectivul programului DEO este de a facilita o mai bună înțelegere a emoțiilor și de a oferi câteva sugestii privind gestionare emoțiilor intense (ex: teama, tristețea etc.) și reducerea stresului. Programul se adresează persoanelor sănătoase interesate de dezvoltare emoțională. Sub aspect conceptual, Programul DEO se bazeaza pe principiile Consilierii Congnitiv – Comportamentale care au fost aplicate situațiilor obișnuite de viață. Mai precis, am adaptat la viața cotidiană câteva din tehnicile de intervenție din cadrul programului de tratament de tip transdiagnostic propus de prof. David Barlow (Barlow, D. H. et al. (2011). Unified protocol for transdiagnostic treatment of emotional disorders - Workbook, Oxford University Press, NY.) Livrarea programului se va face exclusiv online.

Dacă doriți să participați gratuit la acest program, în următoarele două săptămâni veți parcurge patru module care v-ar putea ajuta să înțelegeți mai bine și să gestionați emoțiile intense. De asemenea, veți fi rugați să completați o serie de chestionare care ne vor ajuta să verificăm eficiența programului (la începutul studiului, la finalul acestuia, și la o lună după finalizarea lui).

Programul DEO cuprinde următoarele module:

  1. Ce sunt emoțiile și de ce sunt ele importante
  2. A fi prezent
  3. Gândirea flexibilă
  4. Evitarea emoțională și comportamentul opus

                                                        

Programul Dezvoltare Emoțională Online (DEO) a fost realizat cu sprijinului financiar al Programului Parteneriate în Domenii Prioritare (PN-II-PT-PCCA-2013), derulat cu sprijinul MEN – UEFISCDI, Proiect nr. 331/2014.

Adresa de contact: deo@e-cbt.ro